Despre noi

Cine suntem noi

First Facility Imobile SRL este membru al grupului internațional de companii First Facility, lider pe piata de Facility Management in Europa Centrală și de Est, oferind servicii complete de property si facility management.

First Facility oferă servicii integrate de facility management (FM) și property management (PM) de primă clasă în clădiri de birouri și rezidențiale de renume, centre comerciale și spatii industriale.

First Facility își desfășoară activitățile în conformitate cu cerințele ISO 9001: 2015, ISO 14001: 2015, ISO 45001:2018 și ISO/IEC 27001:2013 și alte standarde internaționale relevante, asigurând cea mai înaltă calitate a serviciilor furnizate în toate segmentele activitatea companiei.

Istoric

FF History RO 21 n
  • 1984 – Înființarea companiei
  • 2005 – Înființarea First Facility în Bulgaria, România și Ungaria
  • 2007 – Înființarea First Facility în Macedonia de Nord
  • 2008 – Înființarea First Facility în Slovacia
  • 2009 – Înființarea First Facility în Serbia
  • 2019 – Domnul Georg Spiegelfeld și Radivoje Nijemcevic au devenit proprietari ai tuturor companiilor First Facility din țările CEE din 13 decembrie 2019 prin achiziționarea First Facility în Bulgaria, Ungaria, Macedonia de Nord, România și Slovacia, pe lângă prima proprietate deja deținută în Serbia
  • 2020 – Înființarea First Facility în Slovenia
  • 2021 – Înființarea First Facility în Republica Ceha

Compania rămâne dedicată performanței de cea mai înaltă calitate, deja recunoscută de clienții noștri și de strategia de afaceri de dezvoltare de lungă durată, leadership în facility management și extindere în continuare în Europa.

Misiune

Indeplinirea nevoilor clientilor nostri, reprezinta filozofia noastră de afaceri. 

Dezvoltăm soluții personalizate pentru o exploatare durabilă și păstrarea valorii imobilelor, îmbunătățind continuu serviciile noastre în conformitate cu cerințele crescânde ale clienților noștri, stabilind noi standarde de gestionare a proprietății și facilităților.

Viziune

Scopul nostru este de a demonstra și de a promova importanța funcționării durabile și a longevității clădirilor, spațiilor și locurilor pentru stabilirea unui mediu de lucru și de viață optimizat și responsabil, având în vedere următoarele generații.

Împărtășim experiența internațională în cadrul grupului nostru de companii, rezultând în cele mai bune practici, avantaje competitive și extindere în continuare pe piețele Europei Centrale și de Est.